Totalentreprenader i Stockholm

Är du intresserad av totalentreprenader?

Om du är intresserad av totalentreprenader i Stockholm med omnejd, så kan Kjellqvist Byggnads AB glädjande förtälja, att du har kommit till rätt ställe, då vårt företag är expert på just detta område och här kan du förvänta dig ett seriöst bemötande, ett kvalitativt arbete, en kompetens och en erfarenhet som få andra företag inom branschen har.

Seriositet

Kjellqvist Byggnads AB ser alltid till att ditt projekt planeras och genomförs på ett högst sofistikerat och välplanerat vis. Innan ett projekt inleds, så träffar vi dig som kund och det här är ett ypperligt tillfälle för dig att yppa eventuella spörsmål inom ditt projekt eller rent allmänt inom totalentreprenad.

Erfarenhet och kompetens

Här på Kjellqvist Byggnads AB har alltid kompetensen och erfarenheten gjort att alla kunder känner sig helt lugna, när de får sitt byggnadsprojekt genomfört av oss på företaget. Här finns kunnighet inom de flesta områden inom branschen och du som kund anlitar oss för att vi kan det vi uttalar oss för. Du får det du kan kräva av ett företag som  vårt.

Miljöpolicy

Kjellqvist Byggnads AB är ett miljötänkande företag. Alla material och arbetssätt utgår från miljön och miljön ligger alltid i fokus och målsättningen är att bespara den och att inte belasta den mer än nödvändigt.

Hör av dig!

Hör av dig till oss, när du har bestämt dig för att låta oss hjälpa dig med din totalentreprenad.

Vi kan badrumsrenovering